MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5. april 2022
Kl. 20.00 - ons Kl. 21.00

Mette Ingvartsen to come (extended)

Vi er konstant omgivet af billeder af seksuelle kroppe. Alle slags medier udstiller det intime og det erogene. Kød, væsker, hud, bryster og bagdele hører ikke længere til i dunkle joints, men til vores daglige livsindtryk. to come (extended) udforsker overløbet mellem det private og det offentlige rum, hvad angår seksuel repræsentation, og det faktum, at det er blevet umuligt at slukke for stimuleringen af vores kropslige begær. Lyst er blevet et must. Et værk for 15 dansere, som undersøger det offentlige rums seksualisering, og hvordan det påvirker os alle, når vi bombarderes af intime kropsdele og -væsker.

Mette Ingvartsens navn står bøjet i neon på den internationale scene for dans og koreografi. Næste forår vender den danske stjernekoreograf hjem og viser to af sine nyeste værker: to come (extended) og Moving in Concert. Det er dans i stort format og international særklasse præsenteret på Republiqué i samarbejde med Østerbro Teater.

to come (extended), fra 2017, spiller den 5. og 6. april, 2022. Den 7. og 8. april, 2022, er værket Moving in Concert fra 2019 på plakaten. 9 dansere undersøger hvordan teknologien modellerer vores hjerner og spøger i vores kroppe længe efter, at strømmen er slukket. En helt unik mulighed for at lade dig dobbelt-imponere af begavede og modige Mette Ingvartsen præsenteret i samarbejde med Østerbro Teater.

 

Finder sted: østerbro