MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

24. januar 2022
Kl. 19.00 - 21.00

METTE LISBY PÅ BREMEN

SEX – EN COMEDY SPECIAL

Mette Lisby er tilbage i Danmark med sit nye standup show, hvor hun tager en bredere og mere nuanceret approach til kønsdebatten. Det er et comedy show, der helt grundlæggende handler om os – mænd og kvinder.

Efter en årrække i London og Los Angeles er Mette Lisby igen på absolut hjemmebane på scenen i Danmark. Hun er tilbage i den velkendte, skarpe og charmende form, når hun tager emner som alle danskere genkender, under kærlig og ærlig behandling.

Dette show er først og fremmest et comedyshow, men det er også et tidløst, perspektiverende supplement til den evigt-brusende kønsdebat, og Mette Lisby vil, med præcise observationer og begavet refleksion, nuancere snakken om køn, på en intelligent og humoristisk måde. I en tid med enorm fokus på ligestilling, bliver det mere og åbenlyst, at vi som samfund, ikke bare kan udviske flere tusind års historie på en eftermiddag, og det er dét perspektiv og fokus, Mette tilfører sit show. Humor – og i særdeleshed standupcomedy – er eksempelvis stadig en af de bastioner, der mest stædigt bestrides af mænd. Som den første kvindelige standupkomiker der brød igennem i Danmark, var Mette Lisby i mange år, næsten eneste kvinde i en mandeverden og hendes personlige betragtninger om køn er nuancerede, begavede og først og fremmest sjove.

Mette Lisby ønsker med andre ord at gøre danskerne klogere på et af tidens vigtigste emner og forhåbentlig få mænd og kvinder til at rykke tættere sammen i sofaen, ved at tilføre sjældne ingredienser i debatten om køn: humor og perspektiv.

 

Finder sted: Bremen Teater