MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. juli 2021
Kl. 18.00 - 22.00

Middagskoncert på Nimb Roof – Alexander Kraglund Quarteto

Den danske musiker Alexander Kraglund anses for at være en af de absolut bedste violinister inden for den brasilianske musiktradition, og med sit medrivende spil har Alexander begejstret publikummer i ind- og udland siden han i 2011 dimitterede fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Med sig på Nimb Roof har Alexander den brasilianske bassist Romulo Duarte, der med sit fabelagtige spil har banet sig vej til toppen på den brasilianske musikscene bl.a. i selskab med Gilberto Gil, Milton Nascimento, Caetano Veloso, Hamilton de Holanda og Rosa Passos. Bag trommerne sidder Jonas Johansen, som udover at være en levende legende på den danske jazzscene også er kendt for sit samarbejde med den brasilianske pianist og sangerinde Eliane Elias.

Det hele flettes sammen af guitaristen Jeppe Holst, der med et usammenligneligt smagfuldt guitarspil viser vejen gennem musikkens harmoniske krinkelkroge. Stilen er brasiliansk, og de fire musikere udfolder choroens virtuositet, bossa novaens poesi og sambaens medrivende rytmer i et forrygende samspil.

Middagskoncerten er en del af det officielle program under Copenhagen Jazz Festival.

 

Finder sted: Nimb