MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. september 2024
Kl. 18.30 - 21.00

Mie Moltke og Pia, The White Shaman

AWAKENING TIL DIN ULTIMATIVE MANIFESTATIONSKRAFT

 

Denne aften på Bremen Teater bliver der skruet op for enerigen, og du vil få aktiveret din stærke manifestationskraft. Mie Moltke og Pia, The White Shaman deler ud af deres mangeårige visdom og erfaringer, som denne gang Inviterer dig som publikum ind til at opnå kontakt til din indre ultimative Manifestationskraft. Begge vil de offentligt åbne for unikke fremgangsmåder, der gennem årene har bragt dem i mål med et væld af Manifestationer, ligesom du vil blive præsenteret for metoden, der for dem har ændret alt, og som ligeså kan bringe dig i mål med dine drømme.

Aftenen vil bl.a. føre dig igennem inspirerende snakke, healende meditationer, forløsning af blokering, spirituel adgang og kanaliserede budskaber til dig. Der vil være live musik, der vil være grin og fordybelse. Der vil være plads til det, som skal til for at åbne op for din manifestationskraft – og helt særligt præsenteres du for Metoden, der vil ændre alt.

Det bliver en magisk aften, der vil fylde dit hjerte og sjæl med nye muligheder og hjertegribende oplevelser. Og ingen tvivl om at du bliver forkælet på flere måder.

Mie Moltke er spirituel lærer, underviser og foredragsholder og arbejder i dag primært med personlig udvikling og har gjort det de sidste mange, mange år. Mie guider, støtter og underviser hundredevis af kvinder gennem kontakten til krop, sind og sjæl – og her hjælper til forandring gennem bevægelse, energiarbejde, meditationer og musik. Bevægelse er et element, som altid har været – og vil altid være del af hende. Her ligger også den store forskel fra mange andre veje – kroppen i bevægelse er en fantastisk vej ind til glæde, mening og transformation.

 

Finder sted: Bremen Teater