ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. maj 2021
Kl. 10.00 - man Kl. 22.00

MIT JERUSALEM – ‘Jerusalem as a City of Cultere’

I anledning af Jerusalem Day, som markers i Israel og over hele verden d. 9. maj 2021, kan du fra d. 7.-10. maj via storskærm opleve video-udstillingen ”My Jerusalem” uden for Synagogen i København.

Udstillingen My Jerusalem giver dig øjebliksbilleder af Jerusalems store religiøse og kulturelle diversitet gennem fotografier taget af fotografer fra hele verden. Billederne skildrer byens mangefoldige udtryk lige fra små, lokale steder og situationer til store begivenheder og forsamlinger, fra magiske øjeblikke til tankevækkende situationer. Alle har de tilfælles, at de bevidner byens skønhed og fotografernes kærlighed til byen. 

Udstillingen ‘Jerusalem as a City of Culture’ er kurateret af Afi Yekutieli som en del af ”My Jerusalem”, som er blevet til på intitiativ fra the Ministry of Jerusalem and Heritage og i samarbejde med the Jerusalem Development Authority, the Jerusalem Municipality, and the Ministry of Foreign Affairs. Uidstillingen præsenteres i København af Israels Ambassade i Danmark i samarbejde Det Jødiske Samfund i Danmark.

Hvor: Krystalgade 6 (Udenfor synagogen)

 

Finder sted: Indre By