Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. august 2022
Kl. 17.00 - 18.00

Mød Barbara Í Gongini – Nordatlantens Brygge

Kom og hør Barbara Í Gongini fortælle om design, bæredygtighed og inspirationen fra det nordatlantiske landskab.

Det markante brand Barbara Í Gongini kan snart fejre 25-års jubilæum. Barbara Í Gonginis stil er rå som det færøske fjeld, men også fuld af poesi og kropslig bevidsthed. På mange måder har hun med sine multifunktionelle styles bevidst placeret sig i opposition til modebranchens korte tidshorisont. At skabe tøj, der har mange anvendelsesmuligheder, er en måde at tænke bæredygtighed på, som måske er endnu mere relevant i dag.

Barbara Í Gongini, født 1966 i Fuglafjørður, er Færøernes mest kendte avantgardedesigner. Hun viste sin første kollektion i 2000, kort før hun blev en del af design-butikken Könrøg, og i 2005 etablerede hun sit label BARBARA I GONGINI. Gennem årene har Barbara Í Gongini taget del i nordiske tværgående projekter indenfor kunst og design, senest udstillingen The Weather Diaries, som både blev vist i Frankfurt (2018) og Seattle (2019). I 2017 modtog hun den færøske kulturpris.

Kom og hør om hendes tanker, se hendes designs og stil spørgsmål, når Barbara Í Gongini folder sin udstilling ud i samtale med Nordatlantens Mai Misfeldt. Vi byder på et glas bobler.

Arrangementet varer ca. en time

 

Finder sted: Indre By