Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. oktober 2022
Kl. 19.00 - 22.00

Moldovan Wine and Tapas @ Chums

Chums Vinbar & Deli og MoldoVin inviterer til smagning af vine fra Moldavien og tapas.

Vi arrangerer en hyggelig aften med et udvalg af Moldaviske vine, et traditionsrigt vinland med en ny generation af innovative producenter der arbejder med gamle etablerede druesorter og vinstokke med virkelig bemærkelsesværdige resultater som følge.

Med smagningen følger en tapas tallerken udvalgt og serveret af vores partner Chums Vinbar & Deli hvor også smagningen finder sted. Adressen er Nørre Farimagsgade 82, 1364 København K (tæt på Nørreport Station).

Kom til en aften med lækker mad og vin, en fed vibe og muligheden for ny vinviden.

I prisen er 4 glas Moldavisk vin og tapas med 12 mdr’s serrano, Italiensk fennikel salami, grubelagret vesterhavsost, gedegouda, oliven og semi-dried tomater serveret med brød, olivenolie og balsamico.Der vil være mulighed for at købe dine nye yndlingsvine og delikatesser med hjem til fordelagtige priser tillige med en konkurrence med præmier der afspejler aftenens tema.

Kom glad med familie, din tinder date eller bedste chums/venner.

Chums Vinbar & Deli åbnede dørene for vin- og delikatesse nydere i August sidste år. Ideén er at lave enkle lækre kombinationer af mad og specialiteter. Du vil finde tapas klassikere såvel som håndlavede vine og delikatesser fra små producenter. Menu og vinliste afspejler i høj grad middelhavsregion men også med spændende afstikkere til Østeuropa og oversøiske vine.

 

Finder sted: Indre By