MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

30. januar 2024
Kl. 08.15 - 09.15

MorgenDAC: Hvad skal vi diskutere i 2024?

Ligger du inde med gode idéer til vinkler og mennesker, som vi skal sætte på scenen i 2024? Så kom med, når vi tager hul på året med et offentligt redaktionsmøde og en refleksion over, hvordan vi kan lave arrangementer, så de giver mening for jer, samfundet og måske resten af kloden.

 

Det er ikke fordi, vi har svært ved at finde på emner og vinkler. Vi får masser af gode idéer – synes vi selv i hvert fald. Men vi ved alligevel godt, at vi jo ikke har overblikket over alt, der sker, og at vi helt sikkert også har svært ved at få øje på vores egne blinde vinkler.

Derfor har vi gennem flere år taget imod mange gode forslag med kyshånd, og de fleste af dem er blevet til (rigtig gode) arrangementer. Det vil vi gerne have endnu mere af! Så kom med, hvis du har idéer til emner, vi ikke har tænkt over, et nyt perspektiv på gamle travere eller bud på nye stemmer, eller hvordan vi undgår for meget geografisk slagside.

Vi indleder med diskussion om, hvad vi overhovedet skal og kan opnå med et format som MorgenDAC. Hvad er det, der fungerer, og hvor kunne vi gentænke formatet? Det gør vi sammen med Ulla Tofte, direktør på Frederiksborg, Nationalhistorisk Museum og Svante Lindeburg, der er filosof og direktør på kulturproduktionsvirksomheden ADBC.

Herefter inviterer vi med redaktører på scenen, bl.a. P3-vært Martin Plauborg, til at evaluere vores og jeres idéer. De idéer behøver ikke at være færdigstøbte, og der vil også være mulighed for at skrive dem ned, som vi ikke når at gennemgå. Det vigtige er, at de på en eller anden måde skal relatere sig til vores genstandsfelt, og at samtalen er omdrejningspunktet.

Og ligesom på et hvert andet redaktionsmøde, så er det selvfølgelig os, der i sidste ende vurderer, hvad der kan lade sig gøre. Men vi tror på, at I kan få os til at tænke i nye baner og få øje på det, vi ellers ikke ser.