Mortensaften på Toldboden Seaside

Onsdag den 10. november fejrer vi Mortensaften.
Historien lyder, at Morten Bisp gemte sig i gåsestien, fordi han ikke ville udnævnes til biskop. Men gæssene skræppede og afslørede Morten, der som hævn besluttede han, at alle husstande én dag om året skulle spise gås.
Denne aften har Dan Jensen fra Mørt dog valgt ikke at stege gåsen. Herhjemme fejrer de fleste nemlig Mortensaften med and, så glæd jer til det lækreste, rosastegte andebryst.
Dan Jensen har erfaring fra bl.a. Barcelona, Divan II, Alberto K og Det Kongelige Teater. Han har en stor kærlighed til det klassiske håndværk, det møre kød i den bedste kvalitet og klassiske saucer og garniturer – det kan også både ses og smages i Seasides mortensaftenmenu 2021.
Forret
Jamon Iberico Y pan con tomate
(Iberisk sortfodsskinke med tomatbrød)
Hovedret
Rosastegt andebryst med rødkålssalat, tranebær, pærer og valnødder
Krokette af confiteret andelår.
Brune kartofler, hvide kartofler og rigelig andesauce.
Dessert
Hvid chokolade panna cotta med vanilje og lime