MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. juni 2023
Kl. 19.30 - lør Kl. 23.59

Musikfest i Sydhavn

FOR OTTENDE GANG!

Vi glæder os til at præsentere vores hidtil største program med noget af det bedste fra tidens eksperimenterende og vildtvoksende musikscener! Kom ud og lyt til nyt: Alternativ pop, indieklassisk, radikal kormusik, postsalonmusik, sakrale ritualer, tusmørkepop, skæv orgelmusik, stadionjazz, spaceelectro og meget mere!

SV-festival skruer op for hele byens musikby – SYDHAVN – med 25 koncerter med toneangivende navne og undergrund i skøn forening: Oplev den radikale komponist LOUISE ALENIUS, altpop-stjerneskuddet EXCELSIOR, R’n’B-artist NAJA ROSA, vintagepopsanger MARIE FJELDSTED og postrockikon HENRIETTE SENNENVALDT! Og andre acts i flæng: Cellist Jakob Kullberg, NOVO Quartet og stadionjazz v. RKDIA.

MUSIK & ARKITEKTUR

I anledning af at København i år er arkitekturhovedstad vil vi præsentere forskellige perspektiver på musik og arkitektur. Komponist Anders Malta stiller spørgsmålet i et nyt værk: Er ny arkitektur lig med ny musik? Kan man bruge arkitektur som en aktiv del af musik? Resultatet udfoldes i et møde mellem klassisk strygekvartet og jazztrio. Louise Alenius har skrevet kormusik, som tematiserer bygningen kulturhus Karens Mindes historik. Jan Lippert fra SV-festival uddyber dette års tema: ”Musik ændrer, hvordan vi oplever et sted, et byrum og et kvarter. Ligeledes giver stedets arkitektur altid muligheder for anderledes lytning og oplevelser af musikken.”

MUSIKFESTER I SYDHAVN

Der er et væld af spændende oplevelser derude. Kig forbi “Best of Bavnehøj”- sommerfest fredag d. 2. juni kl. 15 ude på Bavnehøj Allé med Det unge Sydhavn, Fællessang, Sydhavn Teater og Naja Rosa. Gå heller ikke glip af et vildtvoksende heldagsprogram med dansk jazz i alle farver lørdag d. 10. juni ude på BaneGaarden.

Se hele programmet her

 

Finder sted: Sydhavnen