MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5. juli 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Nana Rashid A NIGHT FOR BETTY

NANA RASHID KOMMER TIL BREMEN TEATER MED ‘A NIGHT FOR BETTY’ OG SIT BAND LITTLE NORTH UNDER COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL.

Nana Rashid har taget den danske jazzscene med storm. Den 5. juli spiller hun sin hidtil største koncert på Bremen Teater under Copenhagen Jazz Festival.

Det er næsten et år siden, at Nana Rashid udgav sit album Music For Betty, som høstede flotte anmeldelser og resulterede i prisen ’Årets Nye Jazznavn’ ved DMA Jazz 2023. Siden har hun turneret i både ind- og udland og kunne senest opleves under Copenhagen Vinterjazz i DR’s Studie 2 til en udsøgt aften.

Nu inviterer Nana Rashid til endnu en aften i jazzens tegn, når hun gæster Bremen Teater under Copenhagen Jazzfestival med ’A Night For Betty’. Med sig har hun sit faste band, trioen Little North.

Nana udtaler: “A Night For Betty er en aften dedikeret til “Betty”, det inderligste i mennesket, vores sårbarhed og nærvær. Dogmet for koncerten og for hele mit debutalbum er: Hvad nu hvis det er nok at møde op som dem vi er?”

Albummet Music For Betty er nemlig musik skrevet til at hele sjælens sårbare og iturevne dele. Publikum bliver derfor mødt med en sådan ærlighed og åbenhed, at det usynlige, men mærkbare bånd, der binder mennesker sammen som en slags altomfavnende empati, bliver håndgribeligt. Musikken er på én gang intens og beroligende. Det er jazzmusik, der både politisk og musikalsk placerer sig i vores tid og hjerter.

 

Finder sted: Bremen Teater