MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. februar 2024
Kl. 20.00 - 21.30

New Jungle Orchestra med Aviaja Lumholt og Rasmus Lyberth

Denne aften byder på et gnistrende møde, hvor Pierre Dørges New Jungle Orchestra fusionerer verdensjazz med to grønlandske stemmer, der begge besidder en fantastisk rå kraft, vildskab og poesi – som Arktis i lyd; Rasmus Lyberth, den grønlandske troubadour og shaman samt Aviaja Lumholt, den unikke grønlandsk/danske sangerinde, komponist og danserinde.

New Jungle Orchestra har tidligere spillet sammen med Rasmus Lyberth. Jazz Special skrev følgende om koncerten i Haveselskabets Have 2022:

“… Lyberths store stemme og ubetvingelige lyst til at synge er aldeles betagende. I selskab med New Jungle Orchestra var han tydeligvis i sit rette element. … Da koncerten blev afsluttet med en inderlig og stærk følelsesmæssig udgave af “Solen er så rød, Mor” var jeg helt solgt.”

Medvirkende

Aviaja Lumholt

Aviaja Lumholt er en grønlandsk/dansk sangerinde, komponist og maskedansker. Har optrådt over hele verden, og lavet musik- og danseworkshops bl.a. i Grønland, Danmark og Alaska. Udgav i 2015 albummet Magic Mystery Moon med bl.a. Irene Becker og Pierre Dørge.

Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth er en grønlandsk sanger og sangskriver. Har siden 1970’erne været en af de mest populære kunstnere på den grønlandske musikscene, og er blevet kaldt Grønlands nationalskjald. Har siden 1975 udgivet flere sange og albums på både grønlandsk og dansk.

New Jungle Orchestra

New Jungle Orchestra blev startet af Pierre Dørge i 1980. I løbet af orkestrets over 40 år lange virke, har de udmærket sig ved at være en af de mest originale, intense og underholdende grupper på den globale musikscene, og blev fra 1993-96 udnævnt af kulturministeren til ”det danske statsensemble”. Orkestret har udgivet 27 albums, senest albummet Bluu Afroo i 2020.

 

Finder sted: Den Sorte Diamant