Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. januar 2023
Kl. 20.00 - 23.30

Niels Skousen | Koncert & filmoptagelse | Musikcaféen | HUSET

Kom til en unik koncert med Niels Skousen og band, der vender tilbage til det hus, som han selv var med til at starte i 70’erne, for at spille nye og gamle sange fra bagkataloget. Endda sange der aldrig har været spillet live før! Koncerten optages til en dokumentar.

Niels Skousen går mod de 80 år. Han har været med hele vejen fra beatgenerationen, gennem hippietiden, (hvor han bl.a. var med til at starte Huset i Magstræde og Husets Bogcafé op), spadseret gennem det politiske landskab til i dag, hvor han stadig fremstår som en skarp og kærlig iagttager af virkeligheden udenfor vores vinduer og på vores skærme i det lille hjem.

Niels Skousen fik en sensationel start på karrieren. Hans første udgivelse som sangskriver var det ikoniske album HERFRA HVOR VI STÅR, som han leverede alle sangene til. Med dette album indskrev Niels Skousen sig i den danske rockhistorie som en personlig og følsom sangskriver med en usædvanlig dybde i sin lyrik. Med Peter Ingemann på bas og som bandleder, manifesterer de sig på scenen som Skousen & Ingemann.

Og Niels Skousen er her endnu. Han har været her hele tiden. Han er her i dag, med nye sange, nye musikalske indspark. Niels Skousen er en sangskriver der tør gå ind i og røre ved mørke områder i livet. Der er en alvor i hans sange og alligevel en lethed, der er forløsende. Bag de mørke toner, ligger der en understrøm af skarp humor. En stemme i tiden. En personlig stemme med en personlig henvendelse.

Han nærmer sig de 80. Stadig aktiv, med en fremragende performance, og med et særdeles skarpt band bag sig (Kristoffer Munck Mortensen, guitar, Anders Mathiasen, guitar. Jens Hein, bas og Bjørn Heebøll, trommer). og Niels Skousen er stadig i et inspirerende ongoing samarbejde med produceren Nikolaj Nørlund.

 

Spørger man, hvad Niels Skousen bringer med sig til sit publikum, svarer han selv, kort og godt: Mine sange handler om dig og mig. Det vi gør med og mod hinanden. De handler om tid og bevægelse, om grænser og håb, om erindring og tilstedeværelse. De er et nedslag i tiden og samtidig et blik på alle de år, som vi i fællesskab har været vidne til.

I november 2022 udgav Niels Skousen albummet ‘Blæsten og Regnen’

 

Finder sted: København