MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5. juli 2024
Kl. 17.00 - 18.00

Nikolaj Hess Trio feat. Lucky Lo (Brønshøj Sommerjazz)

Oplev den fantastiske pianist Nikolaj Hess i selskab med den alternative popsanger Lo Ersare fra Lucky Lo.

 

Fredag aftens program lægger hårdt ud med den perfekte blanding af to verdener!

Nikolaj er en af den danske jazzverdens mest anerkendte pianister med et klaverspil, der er karakteriseret af et dybt personligt touch, melodisk åre, og et mix af virtuositet, groove og fantasi. Selvom Nikolaj er mest kendt fra jazzen, trækker han på alle genrer i sine musikalske fortolkninger, og man kan opleve dybe påvirkninger fra både nordiske og amerikanske traditioner. Det anerkendte “Magnet Magazine” har for nylig omtalt Nikolaj som en af nutidens mest opfindsomme pianister, hvilket afspejles i en bred kunstnerisk karriere inden for alt lige fra filmmusik til pop og trendy undergrundsjazz.

Lo Ersare, alias Lucky Lo er en svensk multiinstrumentalist og sanger. Hun tilføjer den aktuelle popgenre et overraskende, frodigt og farverigt indspark, med lige dele sanselighed, mystik og groove. Hendes dybe ærlige stemme er fuld af nuancer og gennem musikken, undersøger hun mellemrummene mellem det gængse og det ukonventionelle, det kendte og det uventede. Lo Ersare søger inspiration i gademusikken, folkemusikken, den Japanske popmusik og DIY stilen.

Hvordan mon det hele smelter sammen på denne aften i Brønshøj i Vandtårnets skygge?  Der er lagt i ovnen til en koncert, der spænder bredt lige fra Dylan fortolkninger til jazzstandards, krydret med lidt dansk/svensk folklore. Det må blive spændende for enhver, der har sin fantasi og nysgerrighed i behold.

Line up:

  • Nikolaj Hess: Keys
  • Lo Ersare: Vokal m.m.
  • Francois Moutin: bas
  • Donald Edwards: trommer

 

Finder sted: Brønshøj Vandtårn