MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

11. maj 2023
Kl. 17.00 - 18.30

Nikolaj Kirk – Foredrag og Q&A om Mad & Natur

Kom og oplev Nikolaj for fuld udblæsning, og hør ham fortælle om blandt andet hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på TV. Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Nikolaj vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Mad og Natur, om hans holdninger til jagt og om vildtet han går efter i de nye programmer.

En aften med Nikolaj Kirk er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande. Han stiller spørgsmålstegn ved tingenes tilstand, og inviterer alle med i kampen for bedre produktion af råvarer.

Om Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

 

Finder sted: Prismen