Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. august 2022
Kl. 18.00 - 22.00

Nikolaj Storm inviterer til Bæredygtig Banko i Baghaven

Bæredygtig Banko i Baghaven

Har du hørt ord som ‘Slow-Fashion’ eller ‘Social bæredygtighed’ men ikke har nogen idé om, hvad det egentlig betyder? Kan du lide at spille banko, mens du hygger med dine venner? Så kom med, når Nikolaj Storm inviterer til bæredygtig banko i Kødbyens Baghave!

Vi inviterer folk fra modebranchen til at komme og dele ud af deres viden, sjove anekdoter og frustrationer – når vi gennemgår forskellige emner omkring bæredygtighed og cirkulæritet, mens vi spiller med på banko. Få et spændende indblik i udfordringerne og kampene bag kulissen, og bliv klogere på hvordan du kan være med til at gøre en forskel, alt imens du har muligheden for at drikke kolde øl fra baren og vinde flotte (og bæredygtige!) præmier.

Så kom ned i Kødbyens Baghave den 10. August fra 19-21, hvor Nikolaj Storm tager jeg på en uforglemmelig rejse ned igennem det bæredygtige landskab. Book din billet allerede nu for at sikre dig en plads, med i billetten får du selvfølgelig 1 banko plade til hver runde (3 i alt) samt den første kolde øl, så du er sat til en medrivende aften!

Når spillet er slut er der selvfølgelig ingen Nikolaj Storm event uden en overraskelse – så bliv hængende og vær klar på et godt grin og god underholdning!

 

Finder sted: Kødbyen