Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. oktober 2022
Kl. 20.00 - 22.00

Nils Frahm kommer til Operaen

Den tyske komponist og producer Nils Frahm kan for første gang opleves i Operaen den 23. oktober, når han med sit show ‘Music for Copenhagen’ indhyller hovedstaden i sine eventyrlige klange.

 

Den verdensberømte pianist, der det seneste årti har markeret sig som en af de største forenere af elektronisk og klassisk musik, begiver sig ud på sin første turné siden 2019, og han markerer comebacket til tourlivet med bravour. Verdensturnén skydes i gang med en koncert i Operahuset i Sydney, inden han til efteråret altså blandt andet gæster Danmarks nationalopera.

“Kultkongen af ambient piano” og “tangent-professoren” er blot en brøkdel af de mange kælenavne, der har klæbet sig til Nils Frahm, siden han for alvor slog igennem med sine elektroakkustiske sonoriteter på albummet ‘Felt’ i 2011. Tyskerens soniske alkymi af ambiente teksturer og transcenderende electronica har gjort ham til en fanfavorit over hele verden, også i Danmark, som han flere gange har bjertaget med sin evige cirkuleren mellem det klassicistiske og det ukonventionelle.

Nils Frahms diskografi dækker over mere end et dusin soloplader, filmsoundtracks, kollaborationer og koncertfilm. Nils Frahm har turneret verden flere gange, blandt andet ovenpå udgivelsen af ‘All Melody’ i 2018, hvor han over to år gav i alt 180 udsolgte koncerter, blandt andet i Brooklyn Steel i New York, Disney Hall i Los Angeles, Operahuset i Sydney og det prestigefyldte Saal 1 i Funkhaus Berlin. Den kommende turné, der for første gang bringer Nils Frahm forbi Operaen i København, præsenterer helt ny musik, der bevæger sig mellem at være eksperimenterende, ambient og elektronisk.

 

Finder sted: Operaen