MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2022
Kl. 20.00 - søn Kl. 22.00

NOGET OM ANTIHELTE

NOGET OM ANTIHELTE er en autofiktiv forestillingen om mænd. Om relationen mellem mænd og kvinder, om parforhold, familiestruktur og ligestilling. Tre fortællinger væver sig ind i hinanden: Sune, der efter et dramatisk fødselsforløb indstiller sig på at være enkemand og alenefar. Thomas, der kæmper med både ekskone og systemet om retten til at være tæt på sine børn. Og Jens, der afsøger forskellige manderoller fra den bløde mand over drengerøven til topchefen – uden helt at kunne finde sig til rette. Tre mænd midt i livet vil være verdens nye helte. De vil kunne klare alt på samme tid og være mænd nok til det hele – og mere til. En humoristisk, tankevækkende, bevægende og debatskabende forestilling, spækket med musikalske indslag. 

En forestilling om mandens identitet i 2020’erne

Kvindebevægelsen har været på stærk fremmarch siden slutningen af 1800-tallet op igennem 1900-tallet frem til i dag. En bevægelse, der sætter vigtigt fokus på ligestilling blandt mennesker, men også efterlader spørgsmålet; hvad definerer mandens rolle i dag? Med forestillingen NOGET OM ANTIHELTE undersøger Limfjordsteatret, hvad der kommer til at stå i historiebøgerne om manden i 2020’erne. 

Ud fra egne oplevelser og erfaringer med at være mand anno 2022 har de tre skuespillere Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa i samarbejde med instruktør Moqi Simon Trolin skabt forestillingen. NOGET OM ANTIHELTE handler om at finde sin rolle i et samfund, hvor manden ikke længere er nødvendig som familiens forsørger. Om at komme igennem en skilsmisse og kampen for at være tæt på sine børn. Om drømmen om at blive den moderne og helt perfekte far. Om maskulinitet og de mandetyper, man både lever op til og distancerer sig fra.

 

 

Finder sted: Indre By