MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

20. august 2023
Kl. 10.00 - 17.00

Noisy Neighbours

Fem musikalske film fra boligblokke et sted i en storby, i et unavngivet land. Børn der tilsyneladende bor alene. Er forældrene gået, eller sover de bare? Det eneste, vi ved, er, at deres naboer er musikere.

 

Du forventer det måske ikke, men børnene gør præcis, hvad alle andre gør: de børster tænder, vasker hænder, spiser deres mad og husker endda at tisse. Men med deres daglige handlinger styrer de også deres naboers rytme. Når lyset tændes, blæser trompetisten. Når de stryger deres bukser, bevæger kontrabassistens bue sig. Børnene hvisker noder gennem væggen, komponerer med lys og dirigerer ved at spise chokolademousse. En surrealistisk verden, hvor hver dag har sit eget partitur og lydunivers. Fra den skøre Hopfrog Fanfare, til dele af Henry Purcells ’Hush, No More’ (fra The Fairy Queen), over Duo SECO’s congolesisk og senegalesiske rytmer og lyde, til den opløftende virtuose jazz fra belgiske De Beren Gieren samt husholdningsinstrumenterne fra Hacking the Music.

Kig ind i den underfundige skyskraber fuld af musikalske opdagelser!

Spilletider: De fem små film kører i loop i hele festivalens åbningstid. Lørdag den 19. august kl. 10 – 17 og søndag den 20. august kl. 10 – 16.

Billetter: Filmene er en del af BIG BANG og en billet gælder til hele festivalen. I infoboden veksler i billetkøbet til et armbånd og så er i klar til at gå på opdagelse i hele festivalprogrammet, da der er fri adgang til alle aktiviteter og forestillinger, hvor der er plads.

Alder: Filmene er for alle

 

Finder sted: Børnekulturhus Ama'r