Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. september 2022
Kl. 11.00 - 12.20

Nordlys for børn – Planetarium

Et spektakulært lysshow spreder sig ud over nattehimlen. Kæmpende drager? Udødelige krigerkvinder, der viser vejen til Valhalla? Dine forfædre, der ser ned til dig?

Kært barn har mange forklaringer, men i dag kalder vi det Nordlys.

Denne søndag slår vi dørene op til en oplevelse for hele familien, når vi sammen udforsker fortællingen om nordlysets farver og bølgende mønstre. I Planetariekuplen tager vi jer med på en nordlysrejse, der får det til at kilde i maven.

Under kuplen er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor vi kan rejse hen, og du er med til at bestemme destinationen!

På rejsen skal vi verden rundt og høre om de myter, mennesket har brugt til at forklare det fantastiske nordlys gennem tiden – fra kinesiske drager til nordiske vikinger og arktiske ånder og helt til den forståelse af nordlys, som vi har i dag.

Vi begiver os ud på en farlig færd, når vi rejser gennem rummet og helt tæt på den glohede sol for at undersøge, hvor nordlyset kommer fra.

Tilbage ved Jorden støder vi på magnetfeltet og atmosfæren, som lyser op i flotte farver. Men inden vi lander på Jorden igen, skal vi et smut forbi en af de andre planeter i solsystemet. Måske finder vi nordlys på en anden planet? Det kunne da være spændende!

Så tag din familie med på en uforglemmelig rejse og hjælp os med at bestemme, hvor vi skal rejse hen og opleve nordlyset – på Jorden og i rummet.

Efter planetarieshowet vises Planetariums helt nye børnefilm 3-2-1 Flyv!, hvor du møder hamsteren Elon, der drømmer om at vise alle, hvor sejt videnskab er. Elons ingeniørevner kommer på prøve, da en robot styrter ned på den losseplads, han kalder hjem, og Elon må hjælpe robotten med at komme tilbage til sit rumskib.

 

 

Finder sted: Planetarium