Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. oktober 2021
Kl. 22.00 - lør Kl. 04.00

Nyt Blod – Operaen Christiania

NYT BLOD – Vi er klar til at give dig en hiphop -oplevelse, du vil ikke glemme!
Med fuldt band, alt fra saxofon til hårdtslående trommer, vil gruppen, der i 2019 udgav debut EP’en “Fønix”, som medvirkede på både Red Bull Music og P3, give dig en oplevelse på Operaen, der vil ryste din grundvold!
Bands sporer omhandler alt fra depressiv dag, til fest og opture, som vil brænde kroppens krop, og mærket varer indtil nu 2021.
Glide dig til de tunge beats, den indlevende og lyriske vokal, samt de smukke og hånd, som vil gøre sit bedste for at imponere publikum med et nyt og fusioneret bud på dansk, poetisk rap!

Lunamila – er navnet på det københavnske band, der tager dig med på en rejse gennem melankolske, lirlige og intime følelser. The dansksprogede univers fyldes op af fortællinger om at miste sig selv i kærlighedsrelationer, men samtidig hersker en spirituel tro på, at alting sker af en grund. Denne tro ligger som en undertone, der væver sig ind og ud mellem den tunge bas og melodiske synthesizer

Benløs – og nyt navn på den danske musikscene!
En kvintet af spillere i kombination med R&B, rock og massemidt og mellem. Deres flydende melodier og danske tekster giver plads og lyd til nogle af hverdagens store, men også helt små tankskibe. Vi har problemer med shorts til butikken som følge af stjernen og vinden. Men glem opvasken og øjeblikkeligt og kom og lyt til Benløs som glæde sig til at dele deres musik med folk, der godt kan lide musik!

 

Finder sted: Christiania