ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. januar 2021
Kl. 18.30 - ons Kl. 22.00

Nytårsgalla i Øksnehallen

Byd 2021 velkommen med et brag af en Nytårs Dinnershow.

Julefrokosten og snapsegildet er måske aflyst, familiefesten udskudt og juleferien sat på hold. Men så meget desto mere er der grund til at fejre det nye års komme.

Øksnehallen der normalt kan huse op til 3.500 gæster, er på samme tid så stort og så smukt, at vi kan tilbyde den ultimative tre-retters nytårsmiddag, fantastisk underholdning og medrivende musik – og samtidig opretholde alle krav om afstand og afspritning uden at gå på kompromis med hyggen eller den elegance, som bør forventes af ethvert nytårsgalla med respekt for sig selv; hvide duge, top betjening og hvad der ellers hører til en fænomenal aften!

Det er Danmarks mest kendte entertainere og solister fra den absolutte øverste hylde. Krydret med Øksnehallens tre-retters menu med vin, kaffe og vand.

Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels nye koncept, JAZZ&JOKES er baseret på 1950ernes New Yorker-klubber, hvor komikere og jazzmusikere delte scenerne, udfordrede og inspirerede hinanden.
Hjortshøj & Koppel står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst har placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed. JAZZ&JOKES byder på musik og komik i verdensklasse, garneret med overraskelser og hemmelige gæster.

Aftenens musikalske gallakoncert er lagt i hænderne på fire solister, der alle igennem en årrække, har været faste medlemmer af Benjamin Koppel JAZZGALLA.
Showet har turneret for fulde huse igennem det danske land i snart et årti og de fire sangstjerner – Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel, Patrick Dorgan og Szhirley – behøver næppe yderligere præsentation, da de alle hører til blandt den absolutte top i dansk musikliv.

Det musikalske tema er en fejring af de allerstørste soullegender som Stevie Wonder og Aretha Franklin, der i nye medrivende arrangementer taler til både hjerte og fødder.

Så velkommen til NYTÅRSGALLA I ØKSNEHALLEN – et længe ventet vidunderligt dinnershow i fuldstændige trygge rammer og med kærlighed til hver en detalje.

 

 

Finder sted: Indre By