MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. februar 2022
Kl. 18.00 - 21.00

Ølsmagning i København

Byg, humle og vand. Det er de 3 ingredienser, som i 1500-tallet med Reinheitsgebot i Bavaria definerede det, som man sammen med gær, måtte bruge til at lave øl.

I denne smagning vil vi sammen med Rico, som selv er en erfaren hjemmebrygger og ølnørd, gå igennem hvad hver ingrediens har af muligheder og potentiale indenfor ølbrygning.

Vi smager nogle forskellige stilarter og forklarer hvad der gør dem specielle:

  • Pilsner
  • Traditionel IPA
  • Moderne IPA
  • Hvedeøl
  • Trappist
  • Lambic og Geuze
  • Stout og porter
  • Barleywine

Vi starter med lidt af Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

 

Finder sted: østerbro