Østers, sortfodsskinker og sherry
I disse tider er det vigtigt at man husker at forkæle sig selv, så kom forbi Københavns eneste østersbar og tage gerne en ven eller veninde med og få en mad aften i sent il glemme.
I får:
Et bræt med 2 forskellige sortfodsskinke skåret af Contador Mads Vegas
Jamon Ibérico de Cebo Noblesa Castillana (36 mdr) og Jamon Ibérico de Bellotta Pata Brava (42 mdr)
3 forskellige sherry’er afstemt efter de forskellige smage serveret af Sherryffen Morten Wulff.
Bodegas Baron: Xixarito Manzanilla (5 år), Solugua Manzanilla (10 år), Micaela Palo Cortado (25 år)
Vi kalder os den hellige treenighed og mens du mæsker dig i lækkerier vil vi fortæller lidt om hvordan produkterne kommer til verden og filosofien bag.
Aftenens stjerner:
Birk Voss: Har en overdreven viden og ikke mindst hang til havets frugter- ejer af Rouge Oysters, Københavns eneste østersbar.
Mads Vegas: Multikunstner og ikke mindst skinkebetvinger. Mads ved ALT om skinker og skærer dem ud lige foran dine øjne så du ved den er helt frisk.
Morten Wulff: Bliver i inderkredsen kaldt Sherryfen og det er fordi der løber sherry i hans blod, og at hans hjerte er fyldt med Flamenco: Udbreder konstant det gode budskab om Andalusiens hemmelige vine og er til daglig partner i Frederiksberg Vinhandel.