MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. marts 2022
Kl. 18.00 - 21.00

Okay, så lyver jeg nu? – foredrag om kropssprog, unikke ord og ansigtsudtryk!

”Evnen til at aflæse andres verbale og nonverbale signaler er en egenskab, der kan læres” – Jasper Frost

Et ansigtstræk, et tick, et ord – de fleste mennesker lægger ikke mærke til dem, men for adfærdsekspert Jasper Frost, fortæller det ham, alt hvad han behøver at vide…

“Okay, så lyver jeg nu?” er nok det spørgsmål, Jasper har fået stillet mest i sin karriere, når han fortæller folk, hvad han laver.

Jasper er uddannet og trænet af nogle af verdens bedste, personer der blandt andet også uddanner FBI og CIA. Han lægger mærke til – og aflæser de signaler, som du ikke selv var klar over, du sendte og ved hvordan han kan påvirke dig ud fra din adfærd.

Dit kropssprog, ansigtsudtryk og ord afslører dig uden du ved det

Hvad betyder det når…

…tommelfingeren er skjult inde i hånden?
…en person smiler skævt?
…din kæreste synker før han/hun svarer på dit spørgsmål?
…din chef trækker på skulderen?
…en person bruger ordene faktisk, bare og lige?

Og passer det virkelig, at når en person kigger op til venstre, er det et tegn på, at hun/han lyver?

Alt det og meget mere får du svarerne på i dette foredrag, hvor Jasper bl.a. vil dykke ned i “hvorfor” vi gør som vi gør. Du vil lære om hvordan du aflæser kropssprog, ansigtsudtryk og ikke mindst hvordan du høre om der er overenstemmelse med det personen føler, siger og gør.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed

Uanset om du arbejder med salg, HR, er leder, eller du blot har interesse for adfærd og kropssprog, så har du nu en enestående mulighed for at lære unikke redskaber, tips og tricks af den internationale ekspert Jasper Frost til, hvordan du kan analysere og aflæse andres kropssprog, ordbrug og ansigtsudtryk, de samme redskaber som til dagligt bruges af bl.a. FBI, CIA og andre efterretningstjenester.

Så er du nysgerrig på at lære hvordan du aflæser andres verbale og nonverbale adfærd, så kom og deltag i dette sjove, unikke og eftertragtede foredrag, som tidligere har været udsolgt i bl.a. Oslo, Stockholm, Hong Kong og New York.

Jasper er ekspert i taktisk adfærdsanalyse (verbal og nonverbal kommunikation) og international foredragsholder. Jasper er dansk, men har i mange år været bosat i bl.a. London, Hong Kong og Stockholm. Han og underviser til dagligt virksomheder, uddannelses institutioner, politimyndigheder og privatpersoner fra hele verden. Han sikrer, at de har så nøjagtige oplysninger som muligt tilgængeligt, så de kan træffe de rigtige beslutninger i de pågældende situationer; uanset om det er tale om forhandlinger, salg, ledelse eller sociale interaktioner.

Jasper er bl.a. uddannet af EIA Group, The Body Language Institute, Paul Ekman International, Robert Cialdini og Manchester Metropolitan University.
Han er tidligere samarbejdspartner til Paul Ekman, hvis forskning blandt andet er blevet lavet til den berømte tv-serie Lie To Me, hvor man følger hovedrollen Cal Lightman, der benytter sig af teknikkerne fra Ekman’s langvarige forskning om kropssprog, ansigtsudtryk og følelsesmæssig intelligens.

 

Finder sted: Nordhavn