MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. marts 2024
Kl. 18.00 - 19.30

Ondskabens Psykologi – Seriemordere & Criminal Profiling

Kom til en fascinerende og medrivende aften på Østerbro Bibliotek og hør om seriemordere og criminal profiling.

 

Vi er glade for at vi for 2. gang kan byde velkommen til psykolog og criminal profiler Florence McLean – Danmarks førende ekspert indenfor psykologisk profilering af seriemordere.

Florence McLean er netop nu aktuel med hendes nye bog: “Ondskabens Psykologi – Profiler af Seriemordere”. Dette foredrag vil tage udgangspunkt i denne bog, hendes første bog: “Seriemordere – Mennesket bag Monsteret” samt de undersøgelser og den forskning, som Florence har været en del af.

I foredraget vil Florence fortælle om, hvad profilering er, og hun vil gennemgår de værktøjer, som en profiler benytter sig af for at beskrive en gerningsmand. Dette er f.eks. gerningsstedsanalyse, personligheds- og adfærdsanalyse samt geografisk profilering. Hun fortæller også om forskellige typer af ofre, og hvad de kan afsløre om morderen.

Vi kommer til at dykke ned detaljerne omkring:

* Definition på seriemordere og hvordan disse skiller sig ud fra andre multiple mordere.

* Criminal Profiling og gennemgang af forskellige cases om de værste serieforbrydere fra hele verden – både gamle og nye samt aktuelle seriemordere.

* Det spændende samarbejde hun havde med FBI og andre criminal profilers fra forskellige netværk.

*Psykologien bag seriemordere.

* Forebyggelse i forbindelse med seriemordere: kan vi blive bedre til at forebygge og dermed forhindre nogle af de mest grusomme forbrydelser?

Florence McLean er cand.psych og har en Master of Science in Criminal Profiling fra USA. Hun har en diplomuddannelse i Criminal Profiling og Crime Scene Analysis fra The Forensic Criminology Institute (USA), og er certificeret i Criminal Profiling fra Heritage Universitet (USA). Derudover er hun specialist i klinisk psykologi, psykoterapi og børneneuropsykologi og godkendt supervisor. Florence McLean arbejder i dag med behandling, supervision og psykologisk konsulentarbejde og bliver ofte bedt om at udtale sig til forskellige medier.

 

Finder sted: Biblioteket / østerbro