MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. juni 2022
Kl. 18.00 - 19.00

OPLEV DE GENOPSTÅEDE HELENDE HAVER PÅ BISPEBJERG HOSPITAL

Kom med på en særrundvisning i de over 100 år gamle, fredede patienthaver, som igen er genopstået som helende oaser . The Danish Club har fået en unik mulighed for en rundvisning af den ansvarshavende arkitekt Erik Brandt Dam, som vandt konkurrencen i 2018..

Smukke magnolietræer i blomst, små helende haverum til eftertanke og svære samtaler, spadsereture på nyanlagte stier. Det er blot nogle af de ting, som patienter, pårørende og ansatte igen kan opleve på Bispebjerg Hospital.

På rundvisningen vil Erik Brandt Dam fortælle om projektet, visionerne og de overvejelser der blev gjort for at være tro mod de oprindelige tanker og ideer bag haven.

Tro mod de oprindelige visioner

I 2018 vandt Erik Brandt Dam Arkitekter og Charlotte Skibsted Landskabsarkitekter konkurrencen om at renovere og revitalisere haverne. Deres vinderprojekt bygger videre på den oprindelige havearkitekt Edward Glæsels visioner og hylder den unikke kulturarv.

”Det var fra starten en vigtig målsætning at gøre haverne mere tilgængelige for alle. Det betød også, at tingene skulle være visuelt tilgængelige, så man bliver inviteret til at gå ind i de nye haverum. I forhold til Glæsel, har vi genindført nogle af de oprindelige elementer og har trukket andre fra, som ikke var med i de oprindelige planer,” siger arkitekt Erik Brandt Dam.

 

Finder sted: København NV