Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. juni 2021
Kl. 16.00 - 22.00

Our Hourse

Fredag bliver fyldt med disco, når Benster & Kris Percy styrer slagets gang bag pulten.

Benster

Benster, hvis borgerlige navn er Benjamin Madsen, har i den grad fingeren på musik-pulsen. Han er en del af 3 forskellige dj-duoer, han er prisvindende radiovært, og så er han faktisk bare mega cool. Med 13 års erfaring bag dj-pulten og en overflod af musikalsk indflydelse, kan du forvente alt fra glemte 70’er disco cuts til sexet house, som med garanti vil få dine fødder til at tappe og dit hoved til at nikke.

Kris Percy

Kris Percys unikke blend af mid-tempo soul-grooves og peak time house & disco vil tage dig med på en melodisk, fræk og uforudsigelig rejse. Med byer som blandt andet Belfast, Berlin, Amsterdam, Paris, Poznan, Vilnius på cv’et – har den erfarne pladesamler og DJ skabt sig en fanbase internationalt såvel som hans hjemby København. Som co-label boss på Sleazy Beats Recordings har han siden 2009 udgivet vinyler og ageret connaisseur for dyb house & disco – på global plan.

Coronapas

Det kræver gyldigt coronapas at kunne gå i læ og sidde indendørs i maskinhallen – så hiv din friske test, vaccinationsdokument eller bevis for tidligere smitte med.

 

Finder sted: Werkstatt