Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juni 2021
Kl. 16.00 - 22.00

OUR HOUSE / Kalashnik – Ian Bang

Reffen fortsætter med at byde på frække line-ups, kolde cocktails og en skøn atmosfære i og udenfor Werkstatt. Den her fredag får de besøg af to stor-favoritter, Kalashnik og Ian Bang. 

VI MÅ ALTSÅ IKKE DANSE ENDNU
… men derfor kan man stadig nyde musikken og stemningen, siddende. Du er velkommen til at vrikke skulderene med til tonerne og skåle ved dit bord, men husk den gode afstand, håndspritten og, at holde numsen parkeret ved en af deres mange, skønne siddepladser. 

KALASHNIK

Denne uge gæster DJ/Danser extraordinaire of nær ven af huset, Kalashnik Werkstatt.
Født i Moldova, men med base i København, er Kalashnik resident DJ på Parallel & FEUM, og er tit at finde på festivaler, klubber og raves i Danmark og Moldova. Når han ikke står bag pulten, danser han på livet løs – og er han ganske snart at finde på Broadway produktionen, “Burn The Floor”. 

IAN BANG 

DJ veteran – erfaren & prisvindende radiovært – musik & vinyl entusiast – og generelt en flink fyr.
Sådan beskrives Ian Bang bedst. For 30 år siden (!!!) startede han sin DJ karriere og hans talent har bragt ham rundt på klubber og spillesteder i Danmark og det store udland. Det er svært at smide en genre over hovedet på Ian, men hvis du insisterer, så er det house og alle dens undergenrer der beskriver ham bedst. 

 

Finder sted: REFFEN