Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juni 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Patti Smith i K.B.Hallen

Den 1. juni 2023 spiller én af punkrockens allerstørste ikoner koncert i K.B. Hallen. Det bliver den eneste koncert i Danmark i 2023, og sammen med sit band vil Patti Smith sørge for en uforglemmelig aften.

Patti Smith har i mere end fire årtier haft status som et af de absolut største og vigtigste navne på den internationale musikscene, og den 1. juni 2023 vil man kunne opleve hendes eneste koncert i Danmark i 2023, når hun med sit band tryllebinder publikum i K.B. Hallens nybyggede koncertsal, det bliver med garanti en magisk oplevelse.

Om Patti Smith

Hun debuterede i 1975 med albummet Horses, som er gået over i historien som en af de bedste og vigtigste musikudgivelser nogensinde, og hun har udgivet ti yderligere albums siden da. Samtidig er hun en litterær sværvægter, der har udgivet digtsamlinger siden 1972 og høstet alverdens roser for selvbiografien Just Kids, der udkom i 2010.

Udover musikken har Patti Smith udstillet hendes kunst på gallerier og museer verden over. Blandt andet har hun været repræsenteret på The Robert Miller Gallery i New York siden 1978. I 2008 lavede Steven Sebring dokumentaren Patti Smith: Dream of Life, som også blev anerkendt internationalt og modtog en Emmy-nominering.

 

Finder sted: K.B.Hallen