Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

13. januar 2023
Kl. 17.00 - tors Kl. 18.30

Performance om mad og mikrober

Kroppen udforskes som et økosystem, når Medicinsk Museion inviterer til performance i krydsfeltet mellem kunst, mad og videnskab.

I performancen “Sensing Holobiont – Flavourful Rituals for Metabolic Companions” inviterer kunsterduoen Baum & Leahy gæsterne til at deltage i en række sanselige oplevelser med smagsløgene i centrum.

De sidste 20 års mikrobiomforskning har vist, at vi mennesker er værter for tusindvis af bakterier og svampe, der er med til at opretholde livet for os. I biologien kalder man sådan en vært og dens beboere for en holobiont.

Med sanserne forrest får gæsterne lov at undersøge, hvorvidt mad og kunst i forening kan hjælpe dem til at forstå sig selv som holobionter – og om sådan en forståelse kan ændre på deres forhold til deres kroppe, til mad og til naturen.


Praktisk info

Performancen varer halvanden time og præsenterer en række smagsoplevelser, der tager udgangspunkt i fermenterede, vegetariske retter.

Der kan desværre ikke tages højde for eventuelle fødevareallergier. Der vil fx være gluten, hvede, mælkeprodukter og æg i noget af maden. På dagen kan du spørge om, hvilke ingredienser, der indgår.

 

Finder sted: Medical Museion