MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. august 2022
Kl. 20.00 - 22.00

PERFUME GENIUS BESØGER STORE VEGA

CVR_6466-29 001
CVR_6466-29 001

Genialiteter fra Perfume Genius

Mike Hadreas alias Perfume Genius – et af avantgarde-poppens største navne lige nu – heler sig selv gennem sin musik, album for album. I 2017, samme år som den seneste koncert på dansk grund, markerede Perfume Genius med sit fjerde album, No Shape et gennembrud i uddrivelsen af de indre dæmoner med et eksalteret, frigørende og på alle måder triumferende album.

Men No Shape markerede også et musikalsk gennembrud; krystalliserede den verdensomspændende fanskare og blæste anmeldere bagover. I 2020 tog Perfume Genius det næste skridt med albummet Set My Heart on Fire Immediately, der udforsker og undergraver begreber om maskulinitet og traditionelle roller, og som afslørede Perfume Genius og hans rigt ornamenterede poplyd fra den mest fokuserede og sylespidse side hidtil.

Tiden mellem de to udgivelser har Perfume Genius skrevet musik til danse- og musikforestillingen ‘The Sun Still Burns Here’. Lyden til denne forestilling – der var koreograferet af Kate Wallich og fremført af Hadreas i samarbejde med Wallichs dansekompagni – er blevet kaldet “dance floor euphoria” af Pitchfork, og musikken samles nu endelig på det længe ventede sjette album, Ugly Season.​

 

Finder sted: Store Vega