MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

25. januar 2024
Kl. 19.00 - 23.59

Planch “Brainstorm” album release koncert + HINGEL + Rane Clod

Releasekoncert i anledning af udgivelsen af Planchs kommende album “Brainstorm”.
En alsidig koncertaften med 3 koncerter fra:
Rane Clod
HINGEL
Planch

PLANCH
Planch skaber legesyge og kontrastfulde musikoplevelser, som skubber grænserne for hvordan elektronisk musik kan lyde. Musikken blander akustiske og organiske elementer med det syntetiske og abstrakte for at skabe unikke og surrealistiske musikalske universer.
Gør dig klar til et sansebombardement af hårde beats, bløde og svævende klangflader, dyb bas, finurlige arrangementer, livlige melodier og eksperimenterende lyddesign.
Planch har udgivet EP’en “I Can See The Sun” I November 2022, og er nu klar med debut-albummet “Brainstorm”, som er kulminationen af over et års intenst arbejde.
Med sig på scenen har han Julius Stenberdt på guitar.

HINGEL
Ukonventionelle kompositioner med stor atmosfære og massivt lydtryk.
Med fingrene begravet dybt i en effektkavalkade maler HINGEL et omsluttende lydunivers som aggresive penselstrøj på et lærred.
Resultatet er hårdtslående Instrumentalmusik med smeltende forvrængning og tilbøjelige grooves.
Giv dig selv plads og lad dig hengive til stemningen.

RANE CLOD
Rane Clod klipper hverdagen ud i ord og billeder vi alle kan nikke genkendende til. Hans musik flytter sig fra at være lige foran dig til at svæve ud i et drømmende og melankolsk univers.
”Vi har alle følelser gemt bag kaffekoppen, eller i sandet vi graver tæerne ned imens havet langsomt skyller ind over dem” – Rane Clod
Med blinkende lys fra elektroniske moduler og pedaler, skaber rane en kontrast mellem det organiske og det mekaniske i hans. Hans debut EP ‘Uden Om’ blev beskrevet som:
“En progressiv og umiddelbar samling af vuggende og rastløs indierock, som med simple melodier, rolig vokal og atmosfærisk klang gør stemningen lunefuld, håbefuld og inspirerende”
I et radiointerview på P6 Beat bliver. I 2023 udgav Rane debutalbummet “Den Tikkende Sol” med det københavnske band ‘Det Indre Marked’ som fik omtale i bla. Gaffa, Bands Of Tomorrow og GFR Rock.
Det seneste halve år har Rane arbejdet med at inkorporere improvisation i sin performance og sangskrivning på Det Rytmiske Musikkonservatorium. En koncert med Rane Clod svæver derfor søgende mellem det umiddelbare og det konstruerede.

 

Finder sted: H15