Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. august 2022
Kl. 11.00 - ons Kl. 17.00

Planet VR: We Are at Home

Under overskriften “Planet VR” præsenterer Nikolaj Kunsthal i perioden 20.– 31. august en lille håndfuld værker, der på hver sin måde er signifikante og fremhævelsesværdige i forhold til udviklingen af immersive VR-oplevelser.

Der er plads til 4 deltagere pr. visning. Der er en visning pr. time.

Hvad tænker bødlen på, når han går hjem om natten fra arbejde?
“We Are at Home” (2021) er en multi-user virtual reality-oplevelse, som udforsker den akavede intimitet der er ved at være et menneske. Inspireret af Carl Sandburgs ikoniske digt fra 1922, udforsker denne VR-oplevelse temaer omkring anerkendelse og deltagelse. Det handler ikke om at hænge mennesker, men om den akavede intimitet der er ved at være et menneske, såvel som forbindelsen mellem at være iagttager, vidne og medskyldig. Den animerede og immersive oplevelse inviterer ind til fem sammenvævede historier, som fanger afgørende øjeblikke i fem menneskers liv. ‘We Are at Home’ afslører, at vi mennesker har langt mere tilfælles end som så.

“We Are at Home” er skrevet, instrueret og designet af Michelle & Uri Kranot og coproduceret af danske Late Love Production, franske Miyu Productions og Floréal Films samt National Film Board of Canada.

 

 

Finder sted: Nikolaj Kunsthal