ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. juni 2021
Kl. 10.00 - søn Kl. 18.00

Posters Against Food Waste:

Madspildsdvirksomheden Too Good To Go er gået sammen med 14 kunstnere fra 14 europæiske lande om at skabe kunstplakater, der skal rette fokus på madspild. Plakaterne blev frigivet på Verdens Miljødag d. 5. juni, og de kan opleves på Bryghuspladsen ved BLOX frem til d. 27. juni.

1/3 af al mad går til spilde. Den problematik retter Too Good To Go fokus på i en plakatudstilling på Bryghuspladen ved BLOX.

14 kunstnere fra de 14 europæiske lande, som Too Good To Go opererer i, har fået kunstnerisk frihed til at fortolke madspild i plakatform. Det er der kommet 14 smukke og unikke værker ud af, som vil blive udstillet forskellige steder i landet – med start på Bryghuspladsen ved BLOX i København. 

Supermercat står bag det danske værk

Den danske plakat er kreeret af Supermercat, der består af det kreative makkerpar fotograf Theis Bothmann og art director Malte Gaarde Meyenburg. Supermercat laver surrealistisk fotokunst, og deres plakat forestiller en donut forklædt som redningskrans i oprørt hav. Værket har de døbt Save The Food.

Alle plakater vil desuden blive solgt i begrænset oplæg på siden posters.toogoodtogo.com frem til d. 30. september – eller så længe lager haves.

 

Finder sted: BLOX