MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

13. april 2023
Kl. 20.00 - 23.59

PRISMA I PUMPEHUSET

PRISMA har haft fart på siden udgivelsen af deres anden EP ‘Inside Out’. EP’en høstede en 6 stjerners anmeldelse hos GAFFA, og deres første koncert ugen efter gik hjem med 5 stjerner.

Siden da har de to søstre spillet et utal af festivaler i Danmark, og deres hit-single “Seven Greedy Girls” var den mest spillede sang på P6 beat i 2021.

PRISMA består af de to søstre, Frida og Sirid Møl Kristensen, som begge er vokset op i Odense. Som teenagere i 2014 begyndte de at lave musik på deres værelser, og med inspiration fra Agnes Obel, The Raveonettes, Trentemøller mm. ramte de en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers. Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.

På scenen optræder de i et sort og et hvidt suit, de har den samme frisure, en mørk og lys version, og man får nærmest en yin/yang fornemmelse af at kigge på de to søstre når de spiller live.

I løbet af sommeren 2022 har PRISMA bevæget sig ud over landets grænser og spillede for over 120.000 svenskere, da de optrådte som supportband for det legendariske svenske band, The Ark, på deres reunion tour. I mellemtiden blev deres single ‘Drive’, udvalgt af radiovært Lauren Laverne fra BBC 6, som spillede den som en af ugens udvalgte tracks.

I løbet af sommeren 2022 kunne de opleves på danske festivaler som Roskilde festival, Thy Alive, Musik i lejet mf. Bandets momentum afspejler sig også i de danske musik medier, hvor de har været nomineret til en GAFFA- pris, Steppeulven, Carl prisen og DMA.

I Efteråret vendte de tilbage til By:Larm i Oslo, og spillede deres første show på Reeperbahn i Hamborg. De har også spillet deres første Headliner tour, med et udsolgt lille VEGA.

Det seneste år har skabt grundlaget for PRISMA i 2023 når de tager det næste store skridt.

 

Finder sted: Pumpehuset