MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. januar 2024
Kl. 20.00 - 23.59

Prototypen – releasekoncert

Med livlig fantasi, kærlighed og naivitet er Prototypen navnet på en ny, aarhusiansk kunstner, der med sin karakteristiske sangteknik, uundgåeligt vil vække opmærksomhed hos enhver.

Prototypen er en helt ny artist fra Aarhus. Han synger om både det absurde og smukke i livets banaliteter. Når man hører Prototypens sange, bliver man som det første ramt af en glæde og et grin, men jo mere man lytter, sniger eftertænksomheden sig ind. Med sin observerende og ærlige tilgang til verden, forsøger Prototypen ikke at være noget, han ikke er. Han synger om vores moderne liv, men har samtidig rødder i en gammel dansk musikkultur, hvilket bringer tankerne i retning af CV. Jørgensen, Povl Dissing, Røde Mor og Troels Trier.

Prototypen er her bare, står bare og smiler lidt, indtil han begynder at synge om det han ser. Og det ærlige spejl hans sange får fremtryllet for lytteren, fremstår uden sammenligning på den nyere danske musikscene. Med sin rytmeboks og sit band på fire i ryggen, har Prototypen skabt en original række sange, med tekster som balancerer mellem glæde, tristhed, humor og tragedie. Sangene bliver leveret med en karakteristisk sangteknik, som uundgåeligt vil vække opmærksomhed hos enhver der hører dem.

 

Finder sted: HUSET