Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. juni 2023
Kl. 19.00 - 21.00

PSYKISK SJOV PÅ BREMEN

STAND UP SHOW MED ET GODT FORMÅL

Den 29. juni indtager 14 af landets bedste komikere scenen i den gode sags tjeneste, når Psykisk Sjov afholdes på Bremen Teater med Thomas Warberg, Thomas Hartmann, Victor Lander, Dan Andersen, Anne Bakland, Mikkel Rask, Audrey Castañeda, Nikolaj Wulff, Phillip Devantier, Peter Werner, Louise Brink, Jakob Svendsen, Mortenn Christiansen, Simon Væver og Steen ‘Nalle’.

Alle optrædende stiller gratis op, og overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde. Aftenens arrangør og vært hedder Oliver Ljunggren. Han er selv komiker og psykisk syg, og bruger blandt andet stand-up comedy som et redskab til at bryde tabuet om psykisk sygdom.

De 14 komikere har valgt at stille op og bidrage til showet af én årsag: overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde.Showet vil indeholde stand-up med mange forskellige emner, og selvom overskuddet går til Psykiatrifonden, så er emnet frit – du vil derfor opleve hver enkelt komiker i deres es.

Køb en billet og vær med til at støtte den gode sag. Vær med til at bryde et tabu om psykiske sygdomme, og få en aften du aldrig glemmer.

 

 

Finder sted: Bremen Teater