ANNONCE
PSYKISK SJOV -STAND-UP-SHOW MED ET GODT FORMÅL
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juli 2021
Kl. 19.00 - 22.00

PSYKISK SJOV -STAND-UP-SHOW MED ET GODT FORMÅL

Oplev et fantastisk underholdende stand-up show med adskillige dygtige og sjove komikere – og støt et godt formål samtidig, på Bremen Teater den 1. juli.

14+ sjove personligheder stiller gratis op og underholder i showet “PSYKISK SJOV”. Grunden til at disse super-sjove komikere har valgt at stille op, og bidrage til showet er simpel; overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde.

Showet vil indeholde stand-up med mange forskellige emner, og selvom overskuddet går til Psykiatrifonden, så er emnet frit – du vil derfor opleve hver enkelt komiker i deres es.

Køb en billet og vær med til at støtte den gode sag. Vær med til at bryde et tabu om psykiske sygdomme, og få en aften du aldrig glemmer.

Arrangør og aftenens vært hedder Oliver Ljunggren. Han er selv komiker og psykisk syg, og bruger blandt andet stand-up comedy som et redskab til, at bryde tabuet om psykisk sygdom. Blandt de optrædende komikere ses blandt andre: Dan Andersen, Geo, Brian Mørk, Audrey Castañeda, Specialklassen, Mikkel Rask, Phillip Devantier, Jakob Svendsen, Nikolaj Wulff, Eva Jin, Steen “Nalle” Nielsen, Mortenn og ikke mindst vores “Comedy Surprises”.

 

Finder sted: Bremen Teater