ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. juli 2022
Kl. 11.00 - søn Kl. 15.00

Ragnarok på Nationalmuseet

Mød Odin, Loke, Fenrisulven og andre af vikingetidens væsner i Nationalmuseets samling af guldskatte. Alle dage fra 16. juli til 14.august. Gratis for børn

Varslerne tager til. Jorden skælver, Fenrisulvens lænke brister, og de gamle guder står pludselig på museet, for Ragnarok, verdens undergang, er nær. Det er guldet, der har kaldt på guderne.

De har søgt mod de gamle offergaver, for at suge den sidste livskraft ud af Tissøringen, Guldhornene og alle de andre skatte fra en fjern fortid.

Det oplever gæstenDe besøgende skal først finde vølven eller nornen på museet. Når de finder dem, åbnes porten til gudernes magiske verden og de gamle fortællinger om Ragnarok – dagen hvor gudernes verden går under – vækkes til live. Gæsterne kan møde Tor, Odin, Loke og Fenrisulven. Det er en oplevelse for hele familien.

Kort om fortællingen om RagnarokRagnarok er myten om verdens undergang og stammer fra den nordiske mytologi. Historien er blevet mundligt overleveret og formodentligt i mange generationer. Den fortælling vi har i dag stammer fra den poetiske Edda nedskrevet i Island i 1200 tallet.Her beskrives verdens skabelse og udslettelse som i et syn. Alt bliver kaos; jorden sættes i brand, himlen falder ned og verden opsluges af et stigende hav. Dernæst genopstår jorden i en ny verdensorden.

 

 

Finder sted: Nationalmuseet