MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

11. april 2022
Kl. 10.00 - man Kl. 15.00

Ramasjang Mysteriet detektivjagt

I påskeferien kan alle børn komme med på en Ramasjang Mysteriet detektivjagt rundt på Rosenborg.

I den nyeste sæson af Danmarks Radios populære børneshow, Ramasjang Mysteriet, er der fokus på Dronningens kronjuveler. I den forbindelse kan børn prøve kræfter med en Ramasjang Mysteriet detektivjagt i påskeferien på Rosenborg, hvor kronjuvelerne befinder sig.

Det kan du opleve:

Rosenborgs ædle skatte er i fare! Ramasjang Mysteriets syv kendte skurke har ændret koden til slottets alarmsystem. Ronni Roligan, Hanne Riffel og alle de andre skurke, har nemlig planer om at stjæle selveste kronjuvelerne, der funkler i Skatkammeret dybt under slottet. Kristian har derfor sendt sine detektivassistenter til Rosenborg, og de har hårdt brug for hjælp fra skarpe superdetektiver til at løse opgaven med at finde de fire cifre, der kan slå alarmsystemet til igen.

Hver dag i ferien kan børn komme med på jagt efter koden til slottets alarmsystem. I starter turen i vores Læringshus, hvor Kristians tilsendte detektivassistenter har kontor. De vil sætte jer ind i mysteriet, og sende jer afsted på jagt efter spor rundt på slottet.

På slottet møder I genkendelig Ramasjang Mysteriet scenografi ved hver af de fire spor. Når de fire cifre er sikret skal børnene sammen med detektivassistenterne sende svaret til Kristian, Ramasjang Mysteriets helt. Som tak for de unge detektivers kæmpestore hjælp modtager børnene en lakridspibe og en video med Kristian, der takker for hjælpen.

Aktiviteten faciliteters af Kongernes Samling Rosenborg.

 

Finder sted: Indre By