Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. december 2023
Kl. 20.00 - fre Kl. 21.30

Rasmus Bjerg hylder julen

Kom med når Rasmus Bjerg i december hylder julen på Langelinie Pavillonen.

Det bliver en aften fuld af sjov, musik og nostalgi samt en masse personlige jule-anekdoter fra hovedpersonens eget liv.

– Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid, hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig, at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang, fortæller Rasmus Bjerg.

I løbet af aftenen vil den mangefacetterede entertainer træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske Disneys Juleshow, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

– Det er et klassisk juleshow, som vi kender det og holder af – dog med ét benspænd. Det er mig, der styrer løjerne, og så er det aldrig til at vide, hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane, genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.

Rasmus Bjerg, der altså selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet spiller han med i Wikke & Rasmussens julekalender, Julestjerner. Og så kender vi ham fra øvrige roller såsom Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner, ligesom han for et par år tilbage spillede dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, Så længe jeg lever.

5. december, får du en eksklusiv mulighed for at opleve Rasmus Bjerg når han, sammen med Ole Kibsgaard og Nicholas Findsen, spiller deres eneste julekoncert i København, i de smukke sale på Langelinie Pavillonen.

Dørene åbner kl.18.30 – kom i god tid, da pladserne er unummererede.

Der vil være mulighed for at købe snacks, vand – vin og øl inden show.

Showets varighed er 75 min uden pause.

 

Finder sted: Langelinie Pavillonen