MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5. november 2023
Kl. 20.00 - 22.00

R&B-fænomenet Brent Faiyaz er klar til at forføre VEGA

Hvis du er på udkig efter det næste stjerneskud, der som The Weeknd kan levere hudløs croon, kuldslåede tekster og smooth produktioner, så er Brent Faiyaz er godt bud på en fremtidig superstjerne. På få år har den amerikanske R&B-sanger, sangskriver og producer nemlig slået sit navn fast som et af genrens allerstørste talenter.

Christopher Brent Wood, som dåbsattesten siger, fattede tidligt interesse for musik, og som teenager dyrkede han rappere som Laureen Hill og Currensy samt soulikoner som Curtis Mayfield og Gil-Scott Heron. Op igennem 10’erne udgav han musik med gruppen Sonder, samtidig med at han tiltrak sig større og større opmærksomhed som soloartist.

I 2021 satte han for alvor kul under kedlerne med en tretrinsraket af forrygende singler: “Wasting Time” featuring Drake og The Neptunes, “Gravity” med DJ Dahi og Tyler, the Creator og “Mercedes”, der understregede Brent Faiyaz’ status som en af tidens mest talentfulde R&B-stemmer. Han udgav i løbet af året desuden singler med kæmpenavne som Juice WRLD, A$AP Ferg, Baby Keem og Meek Mill.

Brent Faiyaz’ kommercielle tigerspring kulminerede, da han i sommeren 2022 udsendte albummet, Wasteland.

 

Finder sted: Store Vega