MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. april 2022
Kl. 12.00 - søn Kl. 21.00

REFFEN ÅBNINGSWEEKEND

Sommeren er på vej og nu åbner REFFEN endelig igen…

det skal gerne fejres med en åbningsweekend fyldt med oplevelser og mad! Sæt et stort kryds i kalenderen – programmet bliver opdateret løbende!

De har bygget nye områder, udviklet koncepter og smagt sig gennem et hav af lækker mad for igen i år at kunne give dig den bedste street-food oplevelse og univers.
Meget er nyt – men det bedste er stadig ved det gamle, så kig forbi til en festlig weekend med masser af musik, mad og oplevelser – for både store og små.

Start dagen i Reffens nye kaffebar, mærk morgenstemningen i Reffens små travle gader og stræder, mens folk gør klar til dagens begivenheder. Du kan hapse en kaffe med ud under åben himmel eller nyde den indendøre med et godt stykke bagværk.

På alle hverdage frister madboderne med et fast frokosttilbud, så du har rig mulighed for at udforske et af de mange nye madkoncepter (eller holde fast i din livret fra tidligere år).

Når din favorit street food er indtaget, kan du tage plads ved Roséline. Reffen´s strandbar på første parket til vandet, som i år er blevet beriget med en større terrasse. Nyd solens stråler og duften af det friske havvand med et iskoldt glas rosé i hånden.
Nu er roséflasken måske tømt? Så er det tid til at svinge forbi Foxy Bar, Reffen´s  lille rævehule, hvor bartenderen vender plader og serverer cocktails i en lind strøm. På deres petanquebaner kan du muntre dig med et spil – du kan medbringe din egne petanque-lykkekugler eller låne et sæt hos os i Foxy Bar.

Udforsk de nye kroge, hjørner og områder af Reffen – alt imens du nyder musik kurateret af byens bedste DJs.

Shop glaskunst, hatte og vintagegoder i en af vores mange kreative boder, der alle drives af kreative sjæle, lyt til deres spændende fortællinger, se de unikke produkter og nyd den travle summen i vores lille “landsby”.

Slut dagen af med aftensmad under de mange kulørte lamper, spis dig mæt i alverdens street food fra nær og fjern og nyd den unikke, uformelle stemning på Reffen.

Når mørket og den kølige brise sænker sig over Reffen og Werkstatt, kan du nu danse i vores maskinhal til langt ud på natten, både fredag og lørdag.

Det var blot en dag fyldt med oplevelser på Reffen – og vi gør det hele igen og igen og igen hver dag fra 30. marts.

WERKSTATT – nu med natklub og naturvin!
Henover vinteren har vi bygget, opgraderet og udviklet Werkstatt til et endnu vildere sted. Den store udendørsbar er transformeret til en naturvinsbar, hvor du altid kan drikke et godt glas naturvin til 50 DKK.

Der er masser af usvovlet vin fra både kendte og mindre kendte vindistrikter i Europa. Ta’ din næstbedste ven med og start eftermiddagen ekstra flot med naturdråber. Nyd saften som optakt til at dørene til natklubben åbner med lækker street food eller i selskab med et af vores mange gratis brætspil.

Natklubben fortsætter til langt ud på natten hver fredag og lørdag. Programmet er fastlagt med frække DJs og kollektiver hver weekend – og der er gratis entré før midnat.DJS // FREDAG

Sandkassen
16- 17 // Frederick Lehmann
17 – 18 // DJ Disse
19 – 20 // Anders Midtgaard
20 – 21 // Ruben P

DJS // LØRDAG
Sandkassen
16 – 21// Lefthanded Virgo

Roséline
16 – 21 // Gustav Hammer

Kom og vær med til at holde et brag af en åbningsfest!

 

Finder sted: REFFEN