Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. oktober 2023
Kl. 20.00 - 23.00

Release- og hyldestaften for Maya Westman

Vi har mistet en musisk stjerne, nu skal hun hyldes

Den 13. april 2019 afgik den lovende musiske stjerne Maya Westman ved døden efter et længere kræftforløb, blot 34 år gammel. Inden hendes bortgang havde hun netop lagt sidste hånd på sit debutalbum White Dwarf, som indeholder ti sange om det forgængelige liv og den universelle kraft som musikken har. Nu ærer en række kendte kunstnere og venner af Maya, albummet og musikeren, ved et brag af en release- og hyldestaften.

Om præcis en måned, d. 7/10 2023, udkommer debutalbummet White Dwarf af Maya Westman, der med Mayas egne ord er ”et mikrokosmos af billedskabende spændingsfelter, der tematisk illustrerer paradokset mellem at være privilegeret, men samtidig at være en lille prik i verden.”

Sangene er kun blevet fremført enkelte gange i København af Maya selv, med et stærkt hold af musikere med bl.a. Rasmus Oppenhagen Krogh, Ida Urd og Teis Lindeskov Søgaard, der ligeså er at finde til hyldestarrangementet, som finder sted på releasedagen.
Derudover kan man på denne enestående aften opleve Brimheim, Mathias Bertelsen, tekst fra forfatter Stine Pilgaard sunget af Tania-Kristin Ballentine (Ladyjerk), Camilla Munch, Nanna Schannong, Terkel Røjle, BESS, Stine Grøn og Kasper Vig.

 

Finder sted: København / Musikcaféen