Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. november 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Richard E Grant LIVE på Nørrebro Teater

Gå ikke glip af denne unikke og underholdende aften, hvor Richard E. Grant fletter historier fra sin ekstraordinære karriere i showbiz sammen med refleksioner over kærlighed og tab. Gå ikke glip af muligheden for at tilbringe en aften med en af ​​vor tids store skuespillere, når han fejrer og værner om livets uventede glæder.

En storslået skuespillerkarriere

Siden hans gennembrudsrolle i den klassiske kultfilm Withnail and I i 1987, er Richard E. Grant blevet fast inventar på tv-skærmen og filmlærredet med hovedroller i alt fra Doctor Who til Downton Abbey samt Game of Thrones, Star Wars og Spice World. Og i 2018 blev han fortjent Oscar-nomineret for sin rolle i Can You Ever Forgive Me?

A Pocketful of Happiness

Live på scenen vil Richard blandt andet reflektere over inspirationen til sin bog, A Pocketful of Happiness, der udspringer af hans elskede kone Joans død i 2021. Efter deres næsten fyrre år sammen, satte hun ham en udfordring: at finde “a pocketful of happiness” hver dag. Og den nye bog, der trækker på både nutidige historier og erindringer fra hans bemærkelsesværdige liv og glitrende filmkarriere, er Richards måde at ære hendes udfordring på.

OBS. Foredraget vil foregå på engelsk.

 

Finder sted: Nørrebro Teater