MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. januar 2022
Kl. 11.00 - 16.00

Rita Blå’s Nytårs Lopper

Kom til festlige Nytårslopper i Kulturhuset Indre By.

Der er opstilling fra kl. 09.30 på dagen og borderen vil som vanligt være stillet op på forhånd, således at man bare bliver anvist til et frit bord, når man har checket ind med det navn, billetten er købt i.

Du behøver ikke medbringe billetten udprintet, men du skal selvfølgelig kunne dokumentere for dit køb af billetten, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

Efter hvert marked, vil det være muligt at donere det i ikke vil have med hjem igen, til Folkekirkens Nødhjælp (dog ikke tøj og ting til børn)

Det vil også være muligt at smide affald, i mindre mængder, fx papkasser, i containeren på pladsen udenfor Kulturhuset. Større ting som eksempelvis ødelagte tøjstativer, skal i dog selv tage med jer.

Ift. Brand og Covid19 sikkerhed:

For bedst muligt at kunne beregne antal af mennesker til arrangementet, vil vi bede jer om, højst at være to personer bag hver stand.

Selvom Covid19 restriktionenerne stort set er væk, må i også meget gerne medbringe en håndsprit til jer selv og kunderne, samt holde god afstand til de andre standholdere.

Vi glæder os SÅ meget til at loppe med jer igen.

 

Finder sted: Indre By