MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. januar 2024
Kl. 21.00 - 23.00

ROAMING THE PREMISES WITH PEACHLYFE AND FRIENDS

Sort Sal bliver indhyllet i techno og visuals nøje udvalgt af Peachlyfe, som spiller live for første gang i et år

Velkommen til en aften, hvor tre exceptionelle kunstnere vil pryde scenen med deres unikke stilarter og grænseløse energi. Gør dig klar til at fordybe jer i en sonisk rejse med dynamiske lyde fra N.E.GIRL, Britney Speed ​​og Peachlyfe.

N.E.GIRL, der er født i Nairobi, opvokset i London og nu baseret i København, bringer en multigenreoplevelse dybt påvirket af den britiske undergrund og alternative klubscene. Hendes ry som en alsidig DJ strækker sig til at skubbe grænserne for multigenre-mixing, alt imens hun tilfører hendes sæt de kulturelle påvirkninger fra hendes baggrund.

Britney Speed er et queer-ikon, en del af pornokollektivet Bedside-produktioner. Speed er en konsekvent og elsket skikkelse i Københavns undergrundsmusikscene og skal pryde scenen med sin elektrificerende tilstedeværelse og smittende energi.

Og endelig – Peachlyfe vil betage os med deres tranc-techno signaturlyd. Dette vil være det første live-sæt, de spiller i over et år. De vender nu tilbage til København efter et års tur i verden for at give en smagsprøve på, hvad der venter med deres kommende albumudgivelse.

Lad musikken bære dig, mens vi begiver os ud på en rejse gennem parallelle universer af lyd og udtryk styret af de utrolige talenter fra N.E.GIRL, Britney Speed ​​og kulminerer i en Peachlyfe-forestilling.

 

Finder sted: Pumpehuset