MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. oktober 2020
Kl. 11.00 - 13.00

Røverhistorier på Reffen – Guidet tur og Street Food

Hele B&W fortællingen x Guidet tur på Refshaleøen x Street Food x Valgfri drikke. Vi gentager successen og forlænger Røverhistorierne helt til 1. november!

 

Hver søndag kan du høre B&W-fortællingen fra 1870 frem til 1996, hvor B&W lukkede – og høre og se hvordan Refshaleøen har forandret sig til en urban legeplads for kreative virksomheder.
Glæd dig til et sceneri, der får dig til at føle dig som en af medarbejderne i det historiske værft, hør de hemmelige anekdoter og de sjove historier om det vilde og hårde liv på Danmarks største arbejdsplads.
Foredragsholder og tidligere skibsbygger på B&W, Kim Bargsteen, vil guide turen, fortælle og dele ud af sine historiske røverhistorier fra Ræveøen.
Turen starter på Copenhagen Street Food, Reffen – ved Foxy Bar, og slutter på Reffen til en god omgang street food og en fantastisk søndagsstemning. Med i din billet får du nemlig et oplevelseskort på DKK 100 til at spendere i præcis den madbod der frister dig samt en valgfri drikkevare (øl, vand, sodavand).

 

Finder sted: REFFEN