MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. januar 2022
Kl. 12.00 - 17.00

Rört Workshop

Rört Workshop: Sauna Rituals m. Anders Hage

Saunaen er et af de ældste “hellige” rum der findes, og det at svede sammen har været populært siden opdagelsen af ​​ild. Men hvordan guider man oplevelsen som gusmaster og skaber et saunaritual?

Denne 5 timers Rört workshop vil dække alle de vigtige aspekter af at være en Gusmaster og skabe et saunaritual:
atmosfæren, musikken, værktøjerne, olierne, bevægelserne og din rolle som en autentisk rumholder i saunaen.

Vi vil bruge omkring halvdelen af ​​tiden på teori og træning i studiet og derefter den anden halvdel i saunaen, hvor alle får chancen for at lave en gus og give feedback til hinanden.

Denne workshop er for både begyndere såvel som mere garvede Gusmasters, som ønsker at forbedre deres håndværk og blive inspireret.

Efter at have gennemført workshoppen får du et diplom certificeret af Nordic Health & Living (se info nedenfor om underviseren).

HVAD SKAL DU MEDFØRE:
To håndklæder, vandflaske, tøj, du føler dig godt tilpas i en sauna i og tøfler, hvis du vil. Pen + papir. Til sidst skal du selv medbringe frokost, hvis du bliver sulten.

LÆRER:
Anders Hage – I 2017 blev Nordic Health & Living skabt som en måde at gøre passion til en livsstil og en livsstil. Nu laver Anders saunaritualer over hele Europa og spreder det svedige evangelium, med top 8-placeringer ved Aufguss World Championships 4 år i træk. Hvis du vil skabe unikke saunaritualer, kan Anders vise dig hvordan.
https://nordichealthliving.com/

 

Finder sted: København Ø